AANBOD GROEPSLESSEN

Infinity biedt een ruime waaier aan groepslessen aan

Al onze lessen zijn steeds instapbaar en geschikt voor meerdere niveau’s. Een blessure of ergens last van? Breng de instructor op de hoogte en deze zal met plezier alternatieven voorstellen voor bepaalde oefeningen.

Voor iedereen wat wils!

Infinity Fitness biedt een ruime waaier aan conditielessen, spierverstevigende lessen en relaxerende lessen.

Je traint bij Infinity steeds onder begeleiding van erkende instructors, die gebruik maken van recente lestechnieken en een up-to-date methodiek. Via opleidingen en regelmatige bijscholing van onze lesgevers kunnen wij steeds de laatste nieuwe evoluties en trends garanderen, alsook een professionele begeleiding.

Aanbod aan wekelijkse groepslessen te infinity

zumba

Tijdens zumba volg je de swingende choreo van de instructor op opzwepende Latijns amerikaans en hedendaagse muziek. Je maakt plezier waardoor je nauwelijks beseft dat je effectief hard aan het trainen bent.

BBB

Tijdens de BBB les concentreren we ons vooral op de grote spiergroepen in de benen, billen en buik. Toch maken we ook even tijd om onze armen onder handen te nemen, zodat het volledige lichaam aan bod komt. Een complete spierverstevigende training

Piloxing

Piloxing is een mix van Pilates voor flexibiliteit en spierbouw, boksen voor conditie en behendigheid en tot slot zit er ook nog een hoog fun gehalte in omwille van de oppeppende muziek.

Indoor cycling

Tijdens de indoor cycling van Stages fietst iedere deelnemer volgens een profiel op maat. Op die manier kan iedereen deelnemen volgens eigen niveau. Fiets op de beats van oppeppende muziek. Ideale les voor zowel ervaren fietser als beginner.

Total burn

Tijdens total burn trainen we het volledige lichaam in circuitvorm. Zowel spierverstevigende als conditie verbeterende oefeningen komen aan bod. De instructor motiveert en corrigeert waar nodig.

SELF DEFENCE

Deze stoere training, zowel voor vrouwen als mannen, legt de nadruk op boks-techniek en cardio. Zowel je conditie als je zelfvertrouwen krijgt een ferme boost.

Bootcamp

(mei tem september)

Hou je van de frisse buitenlucht in combinatie met uitdagende en verrassende oefeningen? Bootcamp biedt beiden aan. Iedere les zal jou wekelijks verrassen met nieuwe oefeningen en een groot fun gehalte

Obstakel bootcamp

(mei tem september)

Wil je een echte ninja warrior worden? Of misschien wil je trainen om aan een obstakel run parcours deel te nemen? Of misschien hou je gewoon van een coole uitdaging? Dan is deze obstakel bootcamp net wat je zoekt!

Nog niet overtuigd?

Success! Your message has been sent.

VRAAG EEN GRATIS PROEFLES AAN

Discover Infinty