ONS TEAM

Klaar om jou te helpen!
het top team van infinity

Charlotte en Cristian bundelden hun passie en kennis samen tot het succesvolle concept van Infinity.

Een correcte opstart, begeleiding tijdens het sporten met een schema op maat van jouw doel en regelmatige opvolging houden ze hoog in het vaandel. Om die reden bouwen zij een hechte band op met hun leden.

Daarom kijken ze er streng op toe dat het voltallige team bestaat uit mensen met dezelfde passie en dat zij allen up to date blijven van de laatste technieken via tussentijdse opleidingen, workshops,…

Enkel op deze manier ben jij als lid zeker dat je op een correcte manier zal worden begeleid gedurende je volledige (sport) traject.

Onze gecertifieerde
personal trainers en coaches

Samen helpen we jou graag verder naar een gezonde levensstijl. Hetzij op vlak van sport, voeding, mindset of uiteraard de gouden combinatie van deze drie samen.

CRISTIAN GHITA

Personal Trainer

Cristian heeft meer dan 25 jaar ervaring als trainer in de sport- en fitnesswereld. Naast personal coach is hij een meester in indoor cycling en zijn z'n lessen geliefd bij vele fietsers die dankzij hem een duidelijk verschil in resultaten zien.

CHARLOTTE CLAEYS

Physical Coach en sportfysioloog

Charlotte is al meer dan 12 jaar werkzaam in de fitnessbranche als (groepsles)instructrice en gepassioneerd personal trainer. Daarnaast heeft zij intensieve cursussen gevolgd in voeding en sportfysiologie en verdiept zij zich in biomechanica om de leden optimaal te kunnen begeleiden. Ook begeleidt zij de leden in het lichaamstransformatie programma

ZOË VAN NIEUWERBURGH

Personal trainer en instructor

Zoë begon met trainen bij Infinity toen ze 17 was en kreeg meteen het 'sportvirus' te pakken. Na een indrukwekkende metamorfose werd zij een voorbeeld voor vele sporters. Ze verruimde haar kennis via verschillende cursussen en werkt nu als personal trainer en fietsinstructeur bij Infinity.

ELIAN GHITA

Trainer in opleiding

Midden in de Corona sluiting werd Elian geboren. Sinds de zomer van 2020 zorgt hij voor een extra vrolijke toets in de club. Hij heeft in ieder geval de sportgenen van zijn mama en papa geërfd!

Ben jij de volgende enthousiaste Infinity team-player?
Wil jij ons team versterken?

Heb je een opleiding in een sportgerelateerde richting achter de rug of heb je niet de juiste opleiding, maar wel bakken ervaring in fitness en de juiste motivatie? Of misschien ben je student lichamelijke opvoeding die een leerzame stageplaats zoekt?
Stuur ons jouw CV door met je ambities en wie weet is Infinity net op zoek naar extra hulp om ons team te versterken.

CONTACTEER ONS
Discover Infinty